Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet
Dabas


Aktualitások, közlemények


2024.04.05.

Tájékoztató ZÁRVA TARTÁSRÓL

2024. 04. 19-én, pénteken áramszünet miatt az épület zárva tart! Tisztelt Betegeink! Az ELMŰ értesítése szerint 2024.04.19-én, pénteken 08:00 – 17:00 óráig az intézetünk telephelyén […]
2023.11.10.

Szürkehályog műtét

Egynapos sebészetünkön jó látását egy nap alatt visszanyerheti A szürke hályog betegség diagnosztizálásakor a páciens műtéti időpontotkap egynapos sebészeti műtőnkbe. Ezen kívül megbeszélik a következőkontroll […]
2021.03.11.

Köszönetnyilvánítás

„Dr. Halász Géza” Szakorvosi Rendelőintézet Dabas Város Egészségügyi dolgozói nevében köszönetet mondok azoknak a dabasi vállalkozóknak, az Önkormányzatnak, akik az új koronavírus okozta járvány miatt […]

Rendelési idő változásai


2024.05.31.

2024. júniusi rendelési idők változása

JÚNIUS hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások a következők: Belgyógyászat/Diabetológia: Dr. Jermendy György június 6-án, 20-án és 24-én nem rendel. Bőrgyógyászat: Dr. Németh Szilvia […]

Bemutatkozás


Szakrendelőnk a Közép-Magyarországi régióban, Dabas központú térségben végzi a lakosság járóbeteg szakellátását. Területi ellátási kötelezettségünk a térség 13 községére, közel 70.000 lakosára terjed ki. Szakorvosi rendelőintézetünk Dabas Város Önkormányzatának tulajdonában, költségvetési intézményként működik.
Fő tevékenységünk a járóbetegek szakorvosi ellátása, emellett azonban helyi, városi egészségügyi alapellátási szolgáltatást is nyújtunk. Ezen alapellátási feladatok: Központi Ügyeleti Szolgálat, Védőnői Szolgálat, Sportorvosi tevékenység, Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás. 2007-től egynapos sebészeti ellátást is végzünk.

Szolgáltatásaink minőségét betegeink elégedettségével ellenőrizzük. Ezek eredményei alapján korrigáljuk hiányosságainkat. Munkatársainkat arra ösztönözzük, hogy tevékenységüket magas szintű szakmai tudással, felelősséggel, a betegek, a munkatársaik és az intézet vezetése iránti elkötelezettséggel végezzék.

Célkitűzésünk a betegek eredményes gyógyítása!

Klemencz Györgyné intézetvezető

Jövőnk, terveink


Jövőnk nemcsak rajtunk múlik, hanem függ az ország gazdasági életének alakulásától és a mindenkori kormányzati akarattól. Terveink a betegségek megelőzését, az egészség lehetőség szerinti legteljesebb visszaállítását és megőrzését, valamint a halálozások számának csökkentését szolgálják.

Céljaink:

Az agyérbetegségek vizsgálata helyileg megoldhatóvá váljon, ezzel a betegség korai felismerése, megelőzése biztosítható legyen.
A kardiológiai szakrendelés teljes körű kiépítése.
Intézeti szakrendelések munkájának összehangolása az alapellátással, a központi ügyeleti szolgálat tevékenységével és az egynapos sebészeti ellátással.
A már működő egynapos sebészeti ellátás mellett 10 ággyal működő nappali ellátás működtetése a térség betegeinek szükségletei és a szakrendelések igényei szerint.
Célkitűzésünk a betegek eredményes gyógyítása!

Alapítvány


Orvosi Műszerrel a Daganatos Betegségek Korai Felismeréséért

A L A P Í T V Á N Y - Közhasznú szervezet

Az Alapítvány és Rendelőintézetünk nevében kérjük, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával alapítványunkat szíveskedjenek támogatni. A felajánlásokat az intézet műszerezettségének bővítésére használjuk fel.

Adószám: 19182638-1-13
Bankszámla szám: 11742032-20011916


Felajánlásukat köszönjük!

Központi elérhetőségeink

2370 Dabas, Bartók Béla út 61.

Tel: (06 29) 360-366

E-mail: titkarsag@dabasszakrendelo.hu

További elérhetőségek


Ellátási kötelezettségeink