2021. október 25, hétfő
   
Betűméret

Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet

Rendelési idő változások

 

2021. o k t ó b e r hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások a következők:

 

Belgyógyászat: Dr. Beke Judit október 8-án nem rendel.

Fül-orr-gégészet: Dr. Keresztes Mária október 25-től 29-ig nem rendel.

Gasztroenterológia: Dr. Beke Judit október 14-én és 25-én nem rendel.

Ideggondozó Intézet: Dr. Kálvin Ágnes október 11-én, 12-én és 14-én nem rendel.

Kardiológia: Dr. Neuwald Jenő október 14-én, 15-én és 29-én nem rendel.

Nőgyógyászat: Dr. Szabó Ildikó október 27-én nem rendel.

Tüdőgondozó Intézet: Dr. Poncsák Mária október 15-én, 21-én és 29-én nem rendel.

Urológia: Dr. Nagy Károly október 7-én és 28-án nem rendel.

 

Dabas, 2021. szeptember 30.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Koronavírussal kapcsolatos lakossági tájékoztatás

Kedves Betegeink!

Az április 30-án megjelent IV/4265/2020/EAT számú miniszteri utasítás értelmében intézményünk elsődlegesen sürgős (azaz életveszély vagy tartós egészségkárosodás elhárítását szolgáló) ellátásokat végez. A nem sürgős ellátásokat kizárólag a szakorvossal rendelési időben történt telefonos konzultáció („távkonzílium”) során kapott időpontban végezhetjük. Időpontot a szakorvos csak a feltétlen orvos-beteg találkozást igénylő esetben ad.

Rendelőintézetünkben a járványügyi helyzetre való tekintettel szigorúbb beléptetési rendszert vezettünk be annak érdekében, hogy az intézmény területén csakis és kizárólag az arra kijelölt szakszemélyzet, valamint az ide irányított/ellátásra érkező betegek tartózkodjanak.

A betegek csak a főbejáraton és a parkoló felőli hátsó bejáraton (büfé felől) léphetnek be Rendelőintézetünkbe. A beteggel kísérő nem, vagy csak nagyon indokolt esetben (gyermekkel, mozgásában korlátozott pácienssel) léphet be a Rendelőintézet területére! Belépésre csak maszkban van lehetőség! A belépést követően kézfertőtlenítést kérünk a betegtől. Munkatársaink minden hozzánk forduló páciens testhőmérsékletét megmérik, és kitöltetnek egy nyilatkozatot (influenzaszerű tünetekre vonatkozó kérdések, érintkezhettek-e korábban új típusú koronavírusos beteggel, illetve jártak-e külföldön). Ezután kerülhet sor a már megszokott Betegfelvételi jelentkezésre.

A gyanús eseteket elkülönítjük, és egy orvosi vizsgálatot követően, az eredmény függvényében (szükség esetén) más ellátó helyekre irányítjuk (18/1998. (VI.3.) NM rendeletnek megfelelően).

Influenzaszerű tüneteket mutató belépők esetében a Nemzeti Népegészségügyi Központ által meghatározott mindenkori eljárásrendet érvényesítjük.

Ezzel az intézkedéssel minimalizálni kívánjuk annak az esélyét, hogy a Szakrendelőbe beléphessenek a koronavírust potenciálisan hordozók.

Fenti állapot az egészségügyi vészhelyzet időtartamának végéig áll fenn.

Erre való tekintettel tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy a  Szakrendelések továbbra is a járványidőszakban eddig megszokottak szerint látják el az egyes eseteket, a pontos rendelési időkről és az egyes szakrendelések elérhetőségéről a honlapunkon találhatnak részletes információt .

Az egyes szakrendelések újraindításán folyamatosan dolgozunk. Az újrainduló szakrendelések működési idejének kezdetéről, azok rendelési idejéről és az időpontfoglalás szabályairól folyamatosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és telefonos elérhetőségeinken. (06/29-360-366 Betegirányítás a 144-es és a 125-ös melléken érhető el.)

 

Kérjük, hogy mielőtt felkeresné a Rendelőintézetet mindenképpen vegye fel telefonon a kapcsolatot az adott szakrendeléssel, elkerülve ezzel a felesleges utazást és várakozást.

 

Dabas, 2020. május 06.

Klemencz Györgyné

Intézetvezető

KMOP-4.3.2-2008-0007

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Projekt neve
A Dabasi Kistérségi Dr. Halász Géza Járóbeteg Szakorvosi Rendelőintézet fejlesztése

Kedvezményezett
Dabas Város Önkormányzata,
2370 Dabas, Szent István tér 1/B.

Támogatás összege: 800 000 000 Ft.

Közreműködő szervezet
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.,
1134 Budapest, Váci út 45. C. épület

Irányító hatóság
Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága